Ons verhaal

De mannen achter Haags Matje

Haags Matje is een initiatief van Olaf Ouwerkerk, Dieuwer Bulthuis en Roy van den Hoogen. Al in 2021 ontstond het idee voor een lokale deurmat, die symbool zou staan voor de Haagse gastvrijheid. Niet veel later kreeg het product de toepasselijke naam: Haags Matje.

Haags Matje veroverde in rap tempo de hele stad. Van Scheveningen tot Schilderswijk, heel Den Haag had ‘m legge. En ook in de rest van Nederland was er interesse voor dit platte cadeau. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de eerste duizend matjes nog vóór de feestdagen waren uitverkocht.

Inmiddels zijn er weer voldoende deurmatjes op voorraad, ook in andere formaten en kleuren. Je vindt ze allemaal op deze website. Bovendien is er voor het WK voetbal een speciaal Haags Petje gemaakt, ter promotie van die mooie meezinger: Veeg Ze Van Het Matje.

Het moge duidelijk zijn, de mannen achter Haags Matje zijn nog lang niet afgemat. Dus hou deze website in de gaten voor nieuwe producten, diensten en samenwerkingen. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Latah!